Getting My کشاورزی To Work
Getting My کشاورزی To Work
Blog Article
مدیریت تلفیقی آفات سعی دارد تا از همه این روشها برای پایین نگه داشتن جمعیت آفات کمک بگیرد به گونه ای که ضرر اقتصادی قابل قبول بوده، و آفت کشها را به عنوان آخرین چاره توصیه میکند.[۵۹]
عدم رسیدگی لازم برای واردات دانههای مصرفی سالم و با کیفیت، در طولانیمدت سلامت مردم این کشور را تهدید میکند. همچنین واردات بذرهای حساس از کشورهای خارجی در هنگامی که امکانات بررسی این بذرها (از دید ژنتیک، زیستی و اثر بر سلامت و ژن انسان) در ایران وجود ندارد، ممکن است امنیت این کشور را تهدید کند.[۱۹][۲۰][۲۱]
بر اساس آماری در دههٔ ۱۳۹۰، از کل زمینهای زراعی ایران، ۵۶ درصد زیر کشت گندم، ۱۸ درصد زیر کشت جو، ۳ درصد زیر کشت برنج و ۲۳ درصد زیر کشت دیگر محصولات هستند.
دشت آبرفتی (جلگه) رودخانه سفیدرود در شمال و دشت مغان در شمالغرب و دشت (جلگه) رودهای کارون، دز و کرخه در خوزستان دارای گستره خاک حاصلخیزتری در برابر دیگر پهنههای کشاورزی در ایران بهشمار میروند.
↑ محمدرضا پهلوی آخرین شاهنشاه، هوشنگ نهاوندی، ایو بوماتی، دادمهر، ۶۴، ۶۵، ۶۶.
با استفاده از مواد شیمیایی، تلفات و قیمت محصولات بهطور چشمگیری کاهش یافتهاست.[۶۴]
محصولاتی که به سطوح بالای مواد مغذی خاک نیاز دارند را میتوان در یک روش پایدارتر زیر کشت برد اگر عملکردهای مشخص مدیریت کود ادامه داشته باشد.
محصولات مهندسی ژنتیک (غیر سبزیجات بنشنی) برای تشکیل همزیستیهای تثبیتکننده نیتروژن یا تثبیت نیتروژن بدون همزیستیهای میکروبی.
عملکردهای دیگر شامل کشت انواع محصولات دائمی در یک website مزرعه است که هر محصول در یک فصل جداگانه کشت میشوند بنابراین برای منابع طبیعی با یکدیگر رقابت نمیکنند. این سیستم به افزایش مقاومت در برابر بیماریها و اثرات کاهش یافته از فرسایش و از بین رفتن مواد مغذی در خاک منجر میشود.
فائو خریدهای خود را مطابق با فرآیندهای شفاف و از طریق بازار جهانی سازمان ملل متحد انجام میدهد.
عمده محصولات کشاورزی را میتوان بهطور گسترده در گروههای غذایی، الیاف، سوخت و مواد اولیه (مانند لاستیک) دستهبندی کرد.
در دهههای نخست جمهوری اسلامی بهویژه دوران وزارت عیسی کلانتری، ترویج مصرف کودهای ازت و فسفره در ایران توسط وزارت کشاورزی ایران انجام گرفت،[۲۳] اما با وجود اهمیت کاربرد درست کودهای شیمیایی، در میان کشاورزان ایرانی تنها استفاده از کودهای نیتروژنه (مانند اوره و آمونیوم) و کودهای فسفره آنهم بهصورت نامتناوب و یکباره رایج است؛ که عدم مصرف کودهای پتاس و عدم مصرف کودهای ریزمغذی (مانند آهن)، منجر به عدم جذب متوازن کودها نسبت به نیاز گیاه، و بالطبع افت بسیار شدید عملکرد محصولات کشاورزی ایران، بهعلاوه انباشت کودهای نیتروژنه در بافت گیاهان بهصورت خام و مصرفنشده (تجمع نیترات) گردیده که خود منجر به نارساییهای گوارشی و حتی سرطان در مصرفکنندگان و مرجوعی بسیاری از محصولات کشاورزی ایران از بازارهای صادراتی گشته است.[۲۴][۲۵][۲۶][۲۷]
همچنین در این گزارش اعلام شد که دولت این دوره در معرفی کردن کشت جایگزین به کشاورزان، ناتوان بوده است.[۵۶]
روشی که محصولات کشاورزی فروخته میشوند بایستی در معادلهٔ پایدارپذیری در نظر گرفته شود. غذایی که بهطور منطقهای فروخته م شود به انرژی اضافی برای حمل و نقل نیاز ندارد. غذایی که در منطقه دور فروش میرود چه از دست مزرعه دار خریده شود چه از سوپر مارکت موجب یک سری هزینه انرژی متفاوت برای مواد زحمت و حمل و نقل میشود.
Report this page